Welkom bij Gymnastiek Vereniging Quintus
 

Gymnastiek Vereniging Quintus is een leuke, gemotiveerde gymnastiekvereniging in het hart van het westlandse dorp Kwintsheul. Wij bieden diverse activiteiten aan zoals: Peuter en kleutergym, Pleziergym, Turnen (selectie), Springgroep. Jongens & meisjesgym en Acrogym. We werken met een groep enthousiate trainers en een gedreven bestuur om iedereen een plek binnen onze vereniging te bieden waarbij talenten ontwikkeld kunnen worden maar er ook voldoende ruimte voor gezelligheid is.

Actueel
Corona Virus - 16-3-2020
 

Beste leden van Quintus,

Quintus Gymnastiek volgt het kabinetsbesluit en de richtlijnen van de KNGU (Dutch Gymnastics) en het RIVM. We hebben dan ook alle activiteiten en trainingen tot en met 6 april geschrapt. Over de periode na 6 april volgt nadere informatie zodra deze beschikbaar is. Het bestuur houdt de situatie nauwlettend in de gaten, en zullen u op de hoogte houden via de email en website.

 

Er waren ook enkele vragen over de contributie: De contributie zal niet gerestitueerd worden, hier is namelijk sprake van overmacht. Daarnaast moeten wij ook aan onze betalingsverplichtingen blijven voldoen.

Wij hopen op uw begrip.

Vertrouwende u hiermede voldoende geïnformeerd te hebben verblijven wij.

Met vriendelijke groet,
Bestuur Quintus Gymnastiek

Voor meer informatie over het standpunt van de KNGU en het Coronavirus verwijzen we u naar de onderstaande sites van de KNGU en het RIVM:

 

https://dutchgymnastics.nl/nieuws/Coronavirus

 

https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Corona Virus - 12-3-2020

N.a.v. de oproep van onze premier van vanmiddag en het daaruit volgende besluit van de KNGU

conformeren wij ons aan deze oproep en hebben wij als bestuur van Quintus Gym besloten met ingang van vandaag per direct te stoppen met de trainingen en geplande activiteiten tot 31 maart a.s. Hiermee volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM en onze sportbond.

 

Wij houden u uiteraard op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en zullen de nieuwsgeving nauwgezet voor u in de gaten houden.

Voor nu wensen we iedereen het allerbeste en hopen iedereen in goede gezondheid weer t.z.t. te mogen begroeten bij onze mooie vereniging.

 

Namens het bestuur van Quintus Gym,

 

Ronald van Dijk

Voorzitter

Kleding nodig voor de recreatie?

U kunt het verenigingspakje bestellen via de webshop.

Bekijk hier de laatste versie van het Quintus Omni Sportblad.

We zijn affiliate van CEK turnkleding. Als je op zoek bent en onze vereniging wilt helpen, klik dan door naar CEK.

Hoofdsponsors
Overige Sponsors

R. van Dijk Vastgoed B.V.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now